Coachingstraject naar een gezond gewicht

Coachingstraject naar een gezond gewicht

Deze week kregen we weer nieuwe aanmeldingen voor onze nieuwe coachingstrajecten. Tot nu toe hebben we goede resultaten bereikt met de deelnemers hieraan.

Een van onze deelnemers: Inmiddels al 11 kg afgevallen in vetpercentage. Ik ben heel blij 😊 Ik wil graag het traject verlengen.

Nou, dat is toch een heel mooi resultaat binnen 6 maanden! Daar mag ze trots op zijn en dat zijn wij ook op haar.

We merken dat de aanvragen voor deze trajecten vooral komen van deelnemers die een ‘grotere stok’ achter de deur willen om nu daadwerkelijk eens af te vallen en meer energie te krijgen.

Intensief contact
In dit traject heb je elke 2 weken een afspraak, iets wat we met de uren vergoeding uit de basisverzekering niet kunnen bieden. Daarom hebben we dit traject begin dit jaar gelanceerd en het is nu al een succes.

Het is nog steeds een individueel traject, geen groepsgedoe, maar 1 op 1 contact met een vaste diëtist en bij ons op locatie. Mag ook online natuurlijk, maar eigenlijk komt iedereen nu naar onze locatie.

En daarnaast ontvangen de deelnemers elke 2 weken nieuwe weekmenu’s, zodat je niet hoeft na te denken wat je gaat eten.

Werkgevers betalen vaak
Van de meeste deelnemers in dit traject betaalt hun werkgever (een deel) van de kosten van het traject. Werkgevers vinden het belangrijk dat jij gezond en fit blijft en vaak hebben ze daar ook een bijdrage in gezondheidstrajecten voor over. Dus twijfel je nog? Vraag dan zeker je werkgever of zij een bijdrage willen leveren of wellicht is er al een potje wat je hiervoor in kan zetten.

Lijkt jou dit ook wel wat? Laat het ons weten, dan kunnen we jou meer uitleggen over het hoe en wat. Hieronder vind je ook de link naar het traject. Hier vind je ook alle informatie.
Aanmelden is heel makkelijk, want dat kan gewoon via de mail naar info@primavoeding.nl of bel ons even.

Coachingstraject een stap te ver, maar wil je wel begeleiding bij de diëtist vergoed door de zorgverzekeraar? Maak dan vandaag nog een afspraak bij één van onze diëtisten. Dit kan op één van onze locaties in Voorburg of Den Haag. Maar kan ook makkelijk vanuit huis via een beeldbel of telefonisch consult. Je kan altijd snel bij ons terecht.
En is jouw eigen risico al op voor dit jaar, dan is de rest van dit jaar de begeleiding van de diëtist zonder kosten.