/upload/userfiles/images/dietist-kinderdietist-voorburg-denhaag_pledge_2020(1).jpg

Ervaringen van opdrachtgevers

/upload/userfiles/images/dietist-kinderdietist-voorburg-denhaag_pledge_2020(1).jpg

Wat opdrachtgevers over ons zeggen:

Lees snel hieronder verder.

Samenwerking Gemeente Leidschendam-Voorburg binnen JOGG en Goed bezig

/upload/userfiles/images/training/leidschendam-img.jpg

Sinds enige tijd werk ik zeer prettig samen met de diëtistenpraktijk Prima Voeding. Eigenaar en diëtist Liesbeth reageert altijd adequaat op mijn vragen en onze afspraken verlopen soepel. Liesbeth of één van haar collega's geven voor mij voorlichtingen aan ouders of kinderen op het gebied van gezonde voeding in het kader van het programma Jongeren op Gezond Gewicht. Beiden zijn zij goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van voeding voor kinderen. Liesbeth is goede spreker voor zowel kleine als grote groepen.

Miriam Blom, Jogg-regisseur Leidschendam-Voorburg

/upload/userfiles/images/training/leidschendam-img.jpg
/upload/userfiles/images/Allseas.jpg

Screening voedingsaanbod

/upload/userfiles/images/Allseas.jpg

In de Health Campagne van Allseas heeft Liesbeth Smit van Prima Voeding ons ondersteund in de pijler Voeding. Door een bezoek aan één van onze schepen heeft zij gekeken waar verbeteringen in de aangeboden voeding konden worden aangebracht. Zij heeft daarin alle voeding aan boord meegenomen, van de aangeboden maaltijden tot en met de snackautomaat. En daarnaast ook de manier waarop voeding wordt aangeboden.

Na het eerste bezoek heeft zij een uitgebreid rapport (Engelstalig) geschreven met daarin haar bevindingen en tips hoe dit te verbeteren. Daarbij rekening houdend met de behoeften van onze crew. Daarin geeft zij niet alleen tips over welke voeding gezonder is, maar ook over de routing en het menu en hoe dit verbeterd kan worden.

Liesbeth heeft nog een tweede rapport geschreven over welke veranderingen gedaan zijn en tips gegeven hoe verdere veranderingen ingezet kunnen gaan worden.

Door de veranderingen die doorgevoerd zijn aan boord wat betreft voeding is er een gezonder aanbod aan boord, is er voor de crew meer keuze en mogelijkheid om gezonder te eten en is de crew meer bewust van wat gezonde voeding is.

Lezing voor tandartsen

/upload/userfiles/images/training/tandarts.jpg

Wij, tandartsen (preventie) assistentes, mondhygiënisten en enkele diëtisten op Goeree Overflakkee, hebben een leerzame lezing gehad van Liesbeth! Over voeding en mondgezondheid. 

Het was een interessant onderwerp, voeding en mondgezondheid, dat dat zo nauw verbonden is met elkaar. Meerdere tandartsen hopen nu meer te kunnen gaan samenwerken met diëtisten. De eerste contacten en inmiddels afspraken lopen al voor een eventuele samenwerking!  De aanwezige diëtisten waren ook enthousiast om te kijken wat hun mogelijkheden zijn en of ze ook bijscholing konden gaan doen. Mede dankzij het enthousiasme van Liesbeth.

De conclusie, het was een leerzame en leuke avond. Liesbeth sprak heel duidelijk en de presentatie verliep vlekkeloos! Ik wou dat zij of een andere kinderdiëtist bij ons op de praktijk kon meewerken dat is echt een pluspunt voor een moderne tandartspraktijk!

Met vriendelijke groeten,

Marieke de Bles, preventie assistent Tandarts praktijk E.B. de Bles Middelharnis

/upload/userfiles/images/training/tandarts.jpg
/upload/userfiles/images/dietist-denhaag-voorburg-leidschendam-Prima%20Voeding.jpg

Ouderavond NSO Simba

/upload/userfiles/images/dietist-denhaag-voorburg-leidschendam-Prima%20Voeding.jpg

Op maandag 29 augustus 2022 kwam Samantha Boymans van Prima voeding bij ons langs op de ouderavond. Wij van sport en spel NSO Simba vinden gezond eten natuurlijk belangrijk.


Het thema van deze avond was “Wat is gezonde voeding?”. Er is deze avond ons veel verteld over van alles over gezonde voeding.
Er waren leuke weetjes, interacties en gesprekken tussen de ouders. Hoe gaat het bij jou aan tafel? Bij elk gezin is dit natuurlijk anders dus het was leuk om van iedereen een verhaal te horen.
We hebben deze avond veel geleerd en we zijn meer over gezonde voeding te weten gekomen. Kortom, een succes! 

We maken graag gebruik van een van de andere workshops in de toekomst.