Radiofragmenten

/upload/userfiles/images/Liesbeth%20Smit-dietist-radio-Den%20Haag-Voorburg.jpg

Liesbeth vertelde meer over Prima Voeding en het beroep diëtist bij Patrick Cillon van Baanbreker op Midvliet FM. Luister hier het item terug. 

Liesbeth bij radio FunX over maaltijdvervangers waarin alle voedingsstoffen voor een hele dag zitten. Luister hier het item terug.

Liesbeth was te beluisteren op Radio FunX. Ze vertelde hier meer over Pica. Een eetstoornis die ook bij zwangere vrouwen voor kan komen. Luister hier het item terug.

 

/upload/userfiles/images/Liesbeth%20Smit-dietist-radio-Den%20Haag-Voorburg.jpg

Omroep West

Liesbeth was te horen en te zien op Radio/TV West. Hier ging zij bij Debby en haar Mannen in gesprek over de Voedingstrends voor 2015.

Omroep West

Liesbeth Smit van Prima Voeding was te horen en zien op Radio/TV West. Hier ging zij in gesprek met Isabelle Brinkman en Paul van Berkel over het feit dat mensen gemiddeld 32 jaar van hun leven op dieet zijn.

/upload/userfiles/images/magazine-791046_1920.jpg

In de bladen

/upload/userfiles/images/magazine-791046_1920.jpg

Liesbeth is ondernemer van de week met Prima Voeding in het Krantje. Lees hier het artikel terug. 

Liesbeth tekent namens Prima Voeding Junior de pledge voor minder kinderen met overgewicht in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Lees hier het artikel terug. 

Liesbeth zocht voor het tijdschrift Glutenvrij van de NCV uit of gaatjes vullen veilig is qua gluten. Lees hier het artikel terug. 

Liesbeth in het Nederlands Tijdschrift voor diëtisten over een gezond gebit in een gezond lichaam. Lees hier het artikel. 

Liesbeth met een artikel in Praatjesmakers over suikers in flesvoeding. Lees hier het artikel terug.

Liesbeth met een artikel over Diabetes en Coeliakie geplaatst in Diabetespro. Lees hier het artikel terug.

Liesbeth met een artikel op mijnkraamshop.nl over wat je allemaal moet weten over voeding voor en na de bevalling. Lees hier het artikel. 

Liesbeth heeft informatie gegeven voor een artikel over operatie bij schisis en voeding na de operatie op de website van BOSK. Lees hier het artikel.

Liesbeth in Standby over voeding en mondgezondheid bij tieners. Lees hier het artikel.

Liesbeth in DW magazine over de stand van zaken in baby- en kindervoeding. Lees hier het artikel.

Liesbeth geeft haar mening over de dieethypes. Werken ze en wat kan je nog wel eten? Lees hier het artikel.

LVTV

Liesbeth vertelt waarom Prima Voeding Junior de pledge voor minder kinderen met overgewicht tekent in de gemeente Leidschendam-Voorburg.