Traject naar een gezond gewicht

Loop jij al een tijd te balen van jouw lijf? Wil je nu echt van die overtollige kilo's af, zodat je weer kan spelen met je (klein)kinderen zonder buiten adem te raken of je die leuke jurk van 2 jaar geleden weer aan kan? 

Dan kunnen wij jou helpen om nu voor eens en altijd die kilo's te verliezen. Hiervoor hebben we ons "Traject naar een gezond gewicht" gemaakt. Waarin we binnen 6, 9 of 12 maanden naar jouw doel toe werken. En dat doen we door elkaar elke 2 weken te spreken, op locatie of online. Zo houden we jou op koers en werken we samen naar jouw doel. Met dit programma kan je 8 tot 24 kilo verliezen. 

Wist je dat veel volgers van dit traject, dit traject cadeau krijgen van hun werkgever? Maar je kan natuurlijk nu ook eens echt voor jezelf kiezen. En jezelf het cadeau gunnen om je fit, energiek en gezond te voelen en dat gewicht nu voor eens en altijd naar beneden te krijgen. 

Wat houdt het traject in?

/upload/userfiles/images/dietist-voorburg-denhaag-kinderdietist-176.jpg

Wij gaan je helpen om jouw doel om af te vallen te bereiken. Hoe ziet het traject eruit?

 • 2 wekelijkse coachsessies met je diëtist, startend met een uitgebreide intake en een extra afsluitend consult (totaal 14 (6 maanden), 19 (9 maanden) of 26 (12 maanden) sessies, afhankelijk voor welk traject je kiest)
 • Elke 2 weken een weekmenu voor 2 weken aangepast op jouw voedingspatroon
 • Eenmalige variatielijst voeding, zodat je als je een keer iets wil vervangen in de menu's je dat met een gerust hart kan doen. 
 • 2 wekelijkse InBody meting*, waarbij je voortgang kan bekijken in spiermassa en vetmassa en evalueren of je op de juiste koers zit
 • Samen werken naar jouw doel
 • Je kan jouw vragen ook altijd tussen de sessies door stellen

Per maand kan je met onze methode zo'n 1,5 tot 2 kg afvallen. Zo kan je in een half jaar tijd al 12 kg lichter zijn. Klinkt dat niet goed? 

* InBodymetingen zijn alleen mogelijk op onze locatie aan de Raadhuisstraat 49 in Voorburg. Je kan natuurlijk ook op een andere locatie of online dit traject volgen. De voortgang wordt dan op bijgehouden op onze geijkte weegschalen en met metingen van jouw buikomtrek. 

Vraag meer informatie aan!

/upload/userfiles/images/dietist-voorburg-denhaag-kinderdietist-176.jpg
/upload/userfiles/images/di%C3%ABtist-afvallen-Den%20Haag-Voorburg-Leidschendam.jpg

Wat levert dit traject mij op?

/upload/userfiles/images/di%C3%ABtist-afvallen-Den%20Haag-Voorburg-Leidschendam.jpg

Wil je al langer afvallen, weet je best wat je wel en niet kan eten, maar lukt het je niet alleen? En kan je de hulp van een deskundige coach gebruiken daarbij?
Dan ben je bij ons op de juiste plek. Veel mensen die bij ons komen worstelen met hetzelfde probleem. Daarom hebben wij dit traject in het leven geroepen. Zodat we jou nog beter kunnen helpen. 

Wil jij je ook:

 • Jezelf lekkerder in je vel voelen? 
 • Weer fitter zijn en lekker mee kunnen spelen met je (klein)kinderen?
 • Die mooie kleding uit je kast weer aankunnen? 
 • Weer op gemak zijn met je eigen lijf? 
 • Je schoenen weer aan kunnen trekken zonder dat die buik in de weg zit? 

Is dit precies wat jij wil? Ga dan met één van onze deskundige diëtisten aan de slag. Zij helpen jou om af te vallen en je weer fitter en energieker te voelen. 

Maak vandaag nog een afspraak en ga binnen een week aan de slag! 

afspraak maken

Vraag en antwoord

/upload/userfiles/images/goede-dietist-Den-Haag-afvallen.jpg

Is dit traject geschikt voor mij?
Wil je tussen de 8 en 24 kg afvallen dan is dit traject geschikt voor jou. Ook als je eerdere pogingen tot afvallen gedaan hebt. Doordat je elke 2 weken jouw diëtist spreekt zorg je ervoor dat je gemotiveerd blijft en daadwerkelijk je voedings- en beweegpatroon zo gaat veranderen dat je dat je hele leven kan volhouden en dus die kilo's niet weer terug aankomt. 

Bieden jullie andere trajecten aan dan voor 6, 9 of 12 maanden? 
We staan er altijd voor open om te kijken of we een ander traject op maat kunnen maken. Onze ervaring is wel dat je het meeste resultaat behaalt als je minimaal 6 maanden begeleiding krijgt. Je kan dan ook daadwerkelijk je doel halen.
Maar we denken graag met je mee. Neem dus contact op als je mogelijkheden wil bespreken. 

Is het mogelijk dat mijn werkgever dit traject betaald?
Ja, dat is zeker mogelijk. Sterker nog, voor de meesten in dit traject worden de kosten betaald door de werkgever. 

Wat is het verschil met een regulier traject bij jullie? 
Binnen onze reguliere trajecten zijn we gebonden aan de uren vastgesteld door de zorgverzekeraar voor jouw begeleiding, vaak gaat het dan om 5 tot 6 consulten per jaar. Daarmee kan je gemiddeld 1x in de 2 maanden de diëtist bezoeken. 
Binnen dit traject kunnen we elkaar elke 2 weken spreken en zijn we nog meer de stok achter de deur en hebben we meer tijd om jou naar je doel te coachen.

Daarnaast kunnen we binnen deze trajecten een korting aanbieden op de normale prijzen, omdat dit traject niet gebonden is aan de tarieven van de zorgverzekeraar. Meer uren begeleiding voor een lagere prijs en nog als extra de 2 weken menu's. Een echte no brainer. Daarmee ga jij je doel wel bereiken. 

Kan ik dit traject ook volgen als ik niet naar Voorburg wil komen? 
Ja, we kunnen dit traject ook aanbieden op één van onze andere locaties in Voorburg of Den Haag. En ook kan je het online volgen. We plannen dan alle afspraken via beeldbellen in. Op onze andere locaties wordt je gewogen op onze geijkte weegschalen en meten we je buikomtrek. Je kan dit ook zelf thuis doen bij de online begeleiding. 

Kan ik ook in de avond consulten inplannen? 
Ja, we hebben ook ruimte in de avond om consulten in te plannen. Zowel online als op onze locatie aan de Raadhuisstraat in Voorburg.

Kan ik in gedeeltes betalen? 
Ja, dat kan. Zie hiervoor de investering en voorwaarden. 

Hoe meld ik me aan?
Je kan ons een e-mail sturen met een bericht dat je dit traject wil volgen. Stuur alvast je telefoonnummer mee, dan bellen we je op om alles af te stemmen. 
Je kan ons natuurlijk ook bellen. 

Ik meld me aan!

/upload/userfiles/images/goede-dietist-Den-Haag-afvallen.jpg
/upload/userfiles/images/Dietisten%20van%20Prima%20Voeding-Voorburg-Den%20Haag.jpg

Investering en voorwaarden

/upload/userfiles/images/Dietisten%20van%20Prima%20Voeding-Voorburg-Den%20Haag.jpg

Hier vind je de investering en de voorwaarden voor het traject naar een gezond gewicht. 

Investering en voorwaarden