Dit jaar nog 'gratis' begeleiding van de diëtist?

Net terug van vakantie en je voorgenomen gezonder te gaan leven? Gezonder te gaan eten, te zorgen dat je je fitter gaat voelen of nu eindelijk van die buikklachten, zoals opgeblazen gevoel, buikkrampen en diarree of obstipatie af? Maak dan nu een afspraak bij één van onze diëtisten en wij helpen je. Zodat je je fitter en energieker gaat voelen en minder klachten ervaart. 

Gratis begeleiding van de diëtist
Heb je voor dit jaar je eigen risico al opgebruikt? Dan zijn er de rest van het jaar voor jou geen kosten meer verbonden aan begeleiding door de diëtist. De zorgverzekeraar vergoedt dan de volledige kosten tot 3 uur per jaar. Dit zijn zo'n 5-6 afspraken.  

Kinderen altijd gratis
Wist je dat kinderen geen eigen risico hebben en de consulten altijd volledig vergoed worden door de zorgverzekeraar? 

Kinderen krijgen 3 uur vergoed vanuit de basisverzekering. Hieraan is geen eigen risico verbonden. Een bezoek aan de diëtist wordt tot 18 jaar volledig vergoed door de zorgverzekeraar. 

Aanvullende verzekering voor langere en intensievere begeleiding
Sommige zorgverzekeraars vergoeden ook nog consulten vanuit de aanvullende verzekering. Vraag het na bij onze diëtisten of bekijk de polis. 

Maak nu een afspraak
Je kan dit jaar nog volop terecht op bij onze diëtisten op de spreekuren in Voorburg en Den Haag, maar zeker ook online of telefonisch kunnen we je begeleiden. En wist je dat we ook huisbezoeken, op medische indicatie, doen in Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Leidschendam?