Gevulde Mexicaanse paprika’s

Recept: Gevulde Mexicaanse paprika’s 

Ingrediënten 2 personen: 
•    2 paprika’s (rood, geel) 
•    Mager rundergehakt 200 gram
•    Kidney bonen 200 gram
•    100 gram tomaatjes 
•    1 teentje knoflook
•    Blikje mais 
•    1 eetrijpe avocado 
•    35 gram geraspte 30+ kaas 
•    Verse peterselie (of koriander) 
•    Paprikapoeder
•    Komijnpoeder 
•    Uienpoeder 
•    Chilivlokken naar smaak

Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200 graden. Was de groente, snijd de paprika door de helft en verwijder de zaadlijsten. Leg de paprika’s in een ovenschool. Snijd vervolgens de tomaatjes in kleine stukjes. Bak het gehakt gaar en voeg hierbij de kidneybonen, mais en tomaatjes. Voeg als laatste de kruiden naar smaak toe. Wanneer dit staat te pruttelen prak je de avocado fijn met wat verse peterselie. Schep het gehakt/bonen mengsel in de paprika’s en verdeel wat geraspte kaas erover. Bak dit nog 25 minuten af in de oven en serveer met de guacamole. 

Eet smakelijk!

Meer recepten? Neem eens een kijkje in onze webshop!