Goede voornemens, start 2024 goed!

Zo aan het einde van het jaar heb je misschien al teruggekeken naar 2023 en bedacht wat je anders wil doen in 2024. Wij krijgen nu al veel aanmeldingen van mensen die gezonder eten op hun lijst van goede voornemens van 2024 hebben staan en een goede start willen maken daarmee met onze hulp. Wij geven je daarom graag een tip over hoe jij je goede voornemens rondom gezonder eten en meer bewegen goed kan voorbereiden, zodat je ze in 2024 daadwerkelijk bereikt. En dat start met een goede voorbereiding. 

Start goed voorbereid
Stel een doel en maak een plan Hoe ga je jouw voornemen(s) om je gewoontes te veranderen behalen? Met een duidelijk plan en een goede voorbereiding vergroot je je kansen op succes. 

Stel tussenstappen vast om jouw doel te kunnen behalen. 
Bedenk wat of wie je nodig hebt bij elke stap en ook hier houd je het realistisch. 
Schrijf ook de voordelen op bij de stappen die je gaat zetten. 

Voorbeeld
Als je bijvoorbeeld 10 kilo wil afvallen, dan hang je daar een realistisch tijdsbestek aan, bijvoorbeeld 10 maanden. En je noteert daarvoor alle stappen die je moet doorlopen. 
Bijvoorbeeld in de eerste maand ga ik alleen maar snoepen op zaterdag en 2x per week 30 minuten wandelen op woensdag en zaterdag en zo wil ik 1 kg afgevallen zijn aan het einde van deze maand. Door meer wandelen en minder snoepen zal ik me fitter voelen en verlies ik gewicht. 

In de tweede maand voeg je daaraan toe dat je 1x per week gaat sporten op maandag. 
De derde maand zorg je dat je agenda minder vol gepland wordt, waardoor je meer tijd voor jezelf hebt en minder geneigd bent om de stress weg te eten. En zo verander je elke maand een klein onderdeel van je voedings- , beweeg- of leefpatroon om je uiteindelijke doel te bereiken. 

Meer tips
Kan je nog wel meer tips gebruiken zoals deze, dan hebben wij voor jou een gratis e-book geschreven met nog andere tips om een goede start te maken en daadwerkelijk resultaat te bereiken. Zo zorg je ervoor dat je je goede voornemens vol kan houden. En niet net als 25% van de Nederlanders al binnen 2 weken opgeeft. Maar behoor jij tot de 10% van de Nederlanders die daadwerkelijk zijn goede voornemens vol kan houden. 

Wij maken het makkelijker voor jou
Naast het gratis e-book hebben wij ook een webshop waarin je weekmenu’s en receptenboeken kan vinden om jou te ondersteunen. Wij maken het je zo makkelijker om je doel te bereiken. En schaf je één van deze producten aan in januari dan krijg je 15% korting met de code NIEUWJAAR15. Dat is toch mooi meegenomen. (Kortingscode geldt niet op InBody metingen) 

En wil je onze coaching, maak dan nu alvast een afspraak. Nog voor dit jaar of alvast voor in het nieuwe jaar. Een goede start is het halve werk!