Grip op Koolhydraten

Hoe krijg je Grip op Koolhydraten ?

Heb je de laatste tijd weinig energie en heb je vaak last van wisselende stemmingen? Wordt het steeds lastiger om op gewicht te blijven en jezelf al het lekkers te ontzien? Heb je vaak last van suikerdips of enorme zoete trek?

Misschien kan een koolhydraatbeperkt dieet jou helpen. 

Grip op Koolhydraten (GOK) is een bewezen, succesvolle methode die helpt om van klachten als overgewicht, weinig energie en stemmingswisselingen af te komen zonder dat je honger hoeft te lijden.

Wij zijn voorstander van de methode: Grip Op koolhydraten. Bij deze methode heb je 1 uur per dag een moment waarop je een bepaalde hoeveelheid koolhydraten mag eten en de rest van de dag beperk je ze. Het voordeel hiervan is dat je gewoon nog met je partner/gezin mee kan eten en dat het dieet op de lange termijn goed vol te houden is. Heb je bijvoorbeeld een keer een verjaardag, dan kan je ervoor kiezen om op dat moment een stukje taart te eten en dan beperk je de rest van de dag de hoeveelheid koolhydraten. Eet de rest van de dag wel genoeg eiwitten en gezonde vetten om een vol gevoel te creëren. 

Wil jij nou meer weten over dit dieet of ben je al gestart en heb je hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op en dan helpen wij jou graag verder!