Klanttevredenheid 2023

Een 9,4, ingevuld door 53 tevreden mensen. Wauw! Deze week kregen we het certificaat binnen van het bedrijf die voor ons de klanttevredenheidsvragen uitstuurt. Voor het 4e jaar op rij hebben we een hoger cijfer dan het voorgaande jaar. Het gaat met 1/10 omhoog, maar goed als je al zo’n mooi cijfer hebt, dan is snel stijgen wel moeilijker 😉

Hier zijn we ontzettend trots op en dat laat zien dat we met veel passie iedereen begeleiden naar een betere gezondheid en minder klachten. Wist je dat we binnenkort de 5000e cliënt kunnen inschrijven? 

Ruim 11 jaar geleden begon ik (Liesbeth) Prima Voeding in mijn eentje, op 1 locatie. En nu zijn we met 6 diëtisten en hebben we 10 locaties en doen we ook veel gesprekken online. Wat een groei heeft de praktijk (en ikzelf) doorgemaakt in deze jaren. Supertrots op wat we bereikt hebben en ik heb nog wel wat ambities om te groeien met de praktijk. Zin in! 

Word jij misschien wel onze 5000e cliënt die zich inschrijft in de praktijk? Maak dan nu nog een afspraak. We laten het zeker weten als we deze mijlpaal bereikt hebben.