Liesbeth op het spreekuur

Liesbeth op het spreekuur

Deze week heb ik zo hard gelachen samen met een vrouw die ik al een tijdje begeleid. Ja, ook tijdens de gesprekken die we voeren is er tijd voor humor en natuurlijk ook voor serieuze zaken. Maar het mooie is dat ik jullie ook meteen een tip kan geven uit dit gesprek, waar jij wellicht wat aan hebt. En anders kan je er vast en zeker ook smakelijk om lachen. 

Deze dame probeert al een tijdje meer te bewegen. En ik vroeg aan haar hoe ze dat zou kunnen doen en wat haar aanspreekt. Ze vertelde me dat ze een hometrainer thuis heeft staan, maar deze wel een beetje staat te verstoffen nu. Terwijl alles aanwezig is om er even een half uur op te gaan fietsen. Dus we gingen brainstormen hoe ze dat zou kunnen doen. En zij vertelde mij dat ze tijdens het fietsen op de Ipad een film of serie zou kunnen kijken. En vertelde ze me, ik heb dat eerder gedaan en hoe spannender, hoe harder ik ga fietsen! Nou, dat vond ik echt hilarisch. Ik zag meteen het beeld voor me van iemand die een thriller kijk en bij de spannendste stukken de benen uit zijn of haar lijf trapt! Ik deelde dit beeld met deze vrouw en samen maakten we het steeds gekker, haha. 

Toen ze de deur uit ging, was mijn advies om de allerspannendste series of films uit te zoeken de komende periode. Ik denk dat ze volgende keer zeker vaker en harder gefietst heeft 😊 

Dus staat jouw hometrainer ook te verstoffen of werkeloos in de hoek? Zorg dat je hem tevoorschijn haalt. Zet hem in het zicht, ga erop fietsen met je favoriete serie of film aan. Bouw misschien langzaam op met een rustige serie of film, anders heb je mega spierpijn na een half uurtje hard trappen van de spanning. Over 4 weken kan je dan lekker in het tempo van die spannende serie trappen! 

Wil jij ook samen met een diëtist overleggen waar jij je voeding of leefstijl kan aanpassen om wat af te vallen, je fitter en energieker te gaan voelen? Maak dan vandaag nog een afspraak bij één van onze diëtisten. Dit kan op één van onze locaties in Voorburg of Den Haag of online. We maken er ook nog een leuke afspraak van!