Missie 538 voor het Prinses Máxima Centrum

Missie 538 voor het Prinses Máxima Centrum

Deze December komt Radio 538 met Missie 538 in actie voor het Máxima. Het doel is om een zo groot mogelijk bedrag op te halen voor speciale clean rooms. Daarin kunnen afweercellen van kinderen met kanker worden geprogrammeerd om kanker aan te vallen. Zo wordt de overlevingskans vergroot, met minder schade op de lange termijn.

Kinderkanker in Nederland

In het Prinses Máxima Centrum behandelen ze alle kinderen met kanker in Nederland.
Artsen, verpleegkundigen en onderzoekers werken hier nauw samen aan het vergroten van de overlevingskans en aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van kinderen met kanker. Want voor een kind dat nog een heel leven voor zich heeft, wil je dat de behandeling zo min mogelijk gevolgen heeft. Nu en op de lange termijn.

Ook wij zien in de praktijk kinderen met kanker en bijbehorende voedingsproblemen of gewichtsproblemen. Wij helpen deze kinderen natuurlijk zo goed als we kunnen. Maar hoe fijn zou het zijn als er 100% genezing is!

We willen deze prachtige missie van Radio 538 dan ook even in het zonnetje zetten. 

Van 75% naar 100% genezing

Om deze missie, ieder kind met kanker genezen met optimale kwaliteit van leven, te bereiken is er nog veel werk te doen. En daar kunnen ze jouw hulp goed bij gebruiken. Samen maken we het verschil in het leven van kinderen met kanker.