NIEUW! Choachingstraject naar een gezond gewicht. Val 8-24 kg af!

NIEUW! Choachingstraject naar een gezond gewicht. Val 8-24 kg af!

Voel jij ook dat de zomer dichterbij komt en ben je er eigenlijk nog helemaal niet klaar voor? In ieder geval je lijf voelt niet klaar. Want het lukt je maar niet die extra kilo’s af te vallen en je wil je graag zeker voelen in je zwemkleding. Maar je hebt te weinig energie om daadwerkelijk anders te gaan eten, meer te gaan bewegen. Dan kan onze begeleiding je echt op weg helpen! 

Wist je dat we sinds kort aparte coachingstrajecten naar een gezond gewicht hebben?

Daarin heb je elke 2 weken een gesprek met één van onze diëtisten en ontvang je inspiratie voor je voeding door weekmenu’s. En de deelnemers die al gestart zijn, zijn heel tevreden en vallen goed af. De trajecten duren 6, 9 of 12 maanden. En in deze periode kan je 8-24 kilo afvallen. Dan ben je voor jouw zomervakantie al zeker een kledingmaat kwijt. Dan zit je zomerkleding zeker weten weer fijner en voel jij je een stuk energieker. 

Wil je meer weten over onze trajecten naar een gezond gewicht?
Via deze link vind je meer informatie. 

Naast deze trajecten kan je natuurlijk ook nog steeds een afspraak bij ons inplannen waarvoor vergoeding via de zorgverzekeraar loopt. De begeleiding is dan minder intensief en je ontvangt geen weekmenu’s, maar ook dan kan je voor de zomer een kledingmaat kwijt zijn.  

Ga vandaag nog aan de slag om de zomer fit en energiek met minder kilo’s in te gaan!
Maak meteen een afspraak bij één van onze diëtisten.