Online diëtiste

Ben jij op zoek naar een online diëtiste? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je een drukke baan of kleine kinderen of vind je het wel zo makkelijk om vanuit huis begeleiding van een diëtist te krijgen? Dan is een online afspraak via beeldbellen of telefonisch alleen maar handig.

Geen reistijd, makkelijk in te plannen

Sinds de corona periode zijn de aanvragen voor online consulten bij ons in de praktijk enorm gestegen. Voor de corona periode begeleidden onze diëtisten zeker ook via beeldbellen of telefonisch. Maar we doen dit nu veel frequenter, dagelijks hebben onze diëtisten online consulten in hun agenda. 

Mensen vertellen ons dat het ze tijd scheelt, omdat ze geen reistijd hebben, het makkelijker in te plannen is in hun agenda, kortere wachttijden dan een afspraak op locatie of dat ze geen oppas voor andere kinderen moeten regelen. Maar ook doen we nu begeleiding door het hele land. Daardoor kunnen wij onze expertise in het begeleiden van kinderen, volwassenen en kinderen met darmproblemen, zoals opgeblazen gevoel, buikkrampen, diarree of obstipatie, voedselintoleranties, coeliakie of voedselallergie door het hele land inzetten. De online diëtiste kan ingezet worden waar je ook woont. 

Is de begeleiding net zo fijn en goed?

Deze vraag krijgen we nog wel eens van mensen. Dat is natuurlijk afhankelijk van wat jij fijn vindt, live contact of via een scherm. Maar de begeleiding van een online diëtiste werkt net zo goed. 

Dit zegt Sharon daarover: Ik ben inmiddels al jarenlang online cliënt bij Liesbeth van Prima Voeding. Ik vind de flexibiliteit en effectiviteit van de online consulten echt super en ik raad het zeker aan, het scheelt je reistijd, wachttijd en je hoeft het consult natuurlijk niet alleen online thuis houden, maar dat kan ook op werk of onderweg, als je maar een goede internetverbinding hebt. Een online consult is ideaal!”

En nog een andere ervaring van een ouder van een 12 jarige zoon met voedselintolerantie:
Begeleiding fijn ervaren en duidelijk, we hebben er baat bij gehad en stappenplan was fijn. Fijn om niet te moeten zoeken via internet, begeleiding door een professional was fijn. Op afstand en telefonisch vond ik boven verwachting. Bedankt voor alles.

Ik wil ook online aan de slag

Wil jij ook begeleiding van een online diëtiste? Wij staan voor je klaar. 
Je kan een afspraak maken elke dag van de week en ook in de avond hebben wij mogelijkheden voor een afspraak. Online afspraken kunnen wij op heel korte termijn plannen, soms nog op dezelfde dag. Dit omdat we daarvoor niet aan een locatie gebonden zijn. 

Maak vandaag nog jouw afspraak bij onze online diëtiste, alle diëtisten doen ook online consulten. Zo helpen we jou of je kind snel naar meer energie en minder klachten.