Prima Voeding bestaat 9 jaar!

Op 24 december is het 9 jaar geleden dat Liesbeth Prima Voeding inschreef bij de Kamer van Koophandel. 

Van 1 naar 11 locaties
In die 9 jaar is de praktijk uitgegroeid tot een heuse praktijk met nu nog 10 locaties in Voorburg en Den Haag, maar begin 2022 worden dat er 11. Op 14 januari starten we bij Focus Mondzorg aan de Denneweg in Den Haag met spreekuur. En sinds maart 2019 hebben we zelfs een heuse kinderafdeling met Prima Voeding Junior. Hierin begeleiden onze kinderdiëtisten kinderen naar een fitter, gezonder en fijner leven. 
Liesbeth startte de praktijk als enige diëtist, maar inmiddels heeft zij 3 collega diëtisten en is er 1 stagiaire in de praktijk. Super leuk, zo’n groeiend team vindt Liesbeth. Dat brengt weer hele andere uitdagingen met zich mee en Liesbeth houdt wel van een uitdaging op zijn tijd. 

Klanttevredenheid 2021: 9,2!
Natuurlijk startte de praktijk ook met 0 klanten en inmiddels hebben we bijna 3200 klanten mogen helpen naar een gezonder, energieker en fitter leven. En wist je dat wij dit jaar beoordeeld worden door een aantal van deze klanten met een 9,2? Wat een mooi cijfer. Daar zijn we heel trots op. 
Volgend jaar een kroonjaar! We gaan er weer een mooi jaar van maken. Dank iedereen voor jullie support en tevreden reacties. 

Ook een afspraak bij ons?
En vind je het leuk om ook door ons geholpen te worden? Maak dan een afspraak met één van onze diëtisten op één van onze locaties in Voorburg en Den Haag. 
Ook aankomende week zijn wij open. En het voordeel van een afspraak zo vlak voor het nieuwe jaar, als je eigen risico al op is, dan is de begeleiding in dit jaar nog zonder kosten. En je hebt alvast een voorsprong op iedereen die start met goede voornemens in het nieuwe jaar! 

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond 2022.