Start het jaar goed. Nu korting in de webshop!

Heb jij als goede voornemen om gezonder te gaan eten? Wij helpen je daarbij graag een handje met onze 2 wekenmenu's en receptenboeken. 

Weekmenu's
Wil jij ook gezonder gaan leven, je fitter en energieker voelen? Of wil je weten wat je kan eten om af te vallen? Deze digitale weekmenu's zijn echt wat voor jou. We nemen je nemen je aan de hand mee door elk maaltijdmoment gedurende 2 weken. En ze zijn geschreven door enthousiaste diëtisten met ervaring. 

Je ontvangt dagmenu's voor 2 weken met voorbeelden van ontbijt, lunch en diner, maar ook gezonde tussendoortjes. Er zijn ook recepten in het e-book te vinden voor bijvoorbeeld warme maaltijden, maar ook lunch, ontbijt en tussendoortjes. Naast de dagmenu's hebben we ook een boodschappenlijst toegevoegd om het je extra makkelijk te maken. En we geven je ook variatietips voor bijvoorbeeld beleg en tussendoortjes, zodat je ook wat anders kan kiezen. 

We hebben weekmenu's voor mannen en vrouwen, voor als je af wil vallen, gezonder wil gaan eten, als je last hebt van je buik, wisselende stoelgang, last hebt van schommelende hormonen of als je zwanger bent. 

Wist je dat we ook weekmenu's in het Turks hebben, gemaakt door onze collega Burcu. 

Op zoek naar recepten
Wil jij ook gezondere maaltijden maken? Of ben je op zoek naar inspiratie voor gezonde recepten? Dan is dit e-book echt wat voor jou. Geschreven door enthousiaste diëtisten met ervaring. Met 24 heerlijke, uitgebalanceerde recepten zijn onderverdeeld in gerechten met vlees/gevogelte, vis en vegetarisch. Voor ieder wat wils! 

Op deze manier kan je afvallen of gezonder gaan eten zonder honger of 6x per week sporten. Doe er je voordeel mee. 

We hebben ook een koolhydraatarm receptenboek of een boek met recepten voor het hele gezin. 

In januari met korting
Om jou een handje te helpen om gezonder te gaan eten, geven we je nu 15% korting op de weekmenu's en receptenboeken. Voor de korting gebruik je de code NIEUWJAAR15 in onze webshop

Neem snel een kijkje!