Vind jij het ook zo moeilijk? Afvallen en gezonder eten?

Vind jij het ook zo moeilijk? Afvallen en gezonder eten?

Je bent daarin niet de enige. Voor heel veel mensen is dit een struggle. En het is ook lastig, want het kost energie om iets te veranderen, zoals je voedingspatroon of je beweegpatroon. En je lichaam en hersenen houden niet van ongemak, dingen doen die moeilijk zijn. Dus heb je een hoop energie nodig om wat je wil veranderen ook daadwerkelijk te veranderen.

Daar komt nog bovenop dat je toch echt elke dag moet eten om te blijven leven, dus dat je rondom eten elke dag honderden keuzes moet maken. Denk bijvoorbeeld wat ga ik eten, neem ik dit of neem ik dat, hoeveel ga ik ervan eten. En van de hele dag keuzes maken, word je ook moe. En dat zorgt er ook voor dat je sneller overstag gaat eind van de dag om toch te gaan voor de makkelijke en comfortabele keuze.

Of herken je die momenten dat je moe bent en trek hebt in iets lekkers. Iets dat jou troost. En dat je dan makkelijker naar ongezonde snacks grijpt? Ik herken dat wel, want ook als diëtist is niets menselijks mij vreemd.

Wij maken het makkelijker voor je

Omdat wij weten hoe moeilijk het is om gezonder te gaan eten, meer te gaan bewegen, dingen te veranderen in je leven om fitter en energieker te worden en gewicht kwijt te raken, hebben wij ons coachingstraject naar een gezond gewicht opgezet. In dit traject hebben wij alvast voor je bedacht wat je kan eten op een dag, door middel van onze 2 weken menu’s. Maar ook hebben we elke 2 weken een gesprek, zodat je een goede stok achter de deur hebt en wij met je mee kunnen denken en je kunnen ondersteunen. En tussendoor mag je ons altijd een bericht via whatsapp sturen als je een vraag hebt of een moeilijk moment.

En omdat we zoveel ervaring hebben in het begeleiding van mensen naar een gezonder voedingspatroon en een gezondere leefstijl leren we je alle kneepjes van het vak, waardoor het voor jou ook makkelijker wordt om de veranderingen te maken die nodig zijn voor jou.

Dit keer gaat het je wel lukken

Wil jij ook dat het dit keer echt gaat lukken? Meld je dan aan voor ons coachingstraject. Dit kan je doen via een e-mail naar info@primavoeding.nl of bel naar 06-43577459.

Meer informatie over het coachingstraject kan je hier vinden.