Voorstellen Lisanne

Er is weer uitbreiding van het team! Lisanne Sosef komt ons versterken in Voorburg. 
Ze wil zich graag aan jullie voorstellen. 

Dag, ik ben Lisanne. 

Op school was biologie mijn favoriete vak, ons lichaam is geweldig. Zo wonderlijk hoeveel eten voor je lijf en gezondheid kan doen. Daar word ik nog steeds elke dag enthousiast van. Daarom ben ik diëtist. 

Ik luister naar jouw verhaal
Elke dag is anders. Ik ontmoet hier zoveel leuke mensen en luister écht naar jouw verhaal. Want er is geen formule die voor iedereen werkt, omdat ieder leven er anders uitziet. Daarbij zijn eten en smaak heel persoonlijk. Mijn favoriete eten is Italiaans. Wat vind jij lekker? Daar werken we mee. We gaan voor een creatieve oplossing die werkt. Het liefst één die niet voelt als een dieet. 

Heerlijk ongezond met een gezonde twist
Samen met mijn kat Blue woon ik in Delft waar ik graag wandel en sport. Als ik vrij ben, sta ik graag in de keuken. Dan probeer ik ongezonde recepte wat gezonder te maken. Zo maakte ik laatst een gezondere brownie van zoete aardappel. Om die daarna met vrienden en familie lekker op te eten. Die creativiteit gebruik ik ook in mijn werk, ik denk echt met je mee. 

Mijn expertise
Ondervoeding, overgewicht, diabetes en hart- en vaatziekten zoals verhoogd cholesterol, daar heb ik veel ervaring mee. Met mijn enthousiasme probeer ik je te motiveren en te helpen om jouw gezondheid te verbeteren. Ik laat je graag zien dat gezond eten ook leuk kan zijn. Samen is altijd makkelijker dan alleen!