Gezonde weekmenu's

Wil jij ook gezonder gaan leven, je fitter en energieker voelen? Of wil je weten wat je kan eten om af te vallen? Deze digitale weekmenu's zijn echt wat voor jou. We nemen je nemen je aan de hand mee door elk maaltijdmoment gedurende 2 weken. En ze zijn geschreven door enthousiaste diëtisten met ervaring. 

Je ontvangt dagmenu's voor 2 weken met voorbeelden van ontbijt, lunch en diner, maar ook gezonde tussendoortjes. Er zijn ook recepten in het e-book te vinden voor bijvoorbeeld warme maaltijden, maar ook lunch, ontbijt en tussendoortjes. Naast de dagmenu's hebben we ook een boodschappenlijst toegevoegd om het je extra makkelijk te maken. En we geven je ook variatietips voor bijvoorbeeld beleg en tussendoortjes, zodat je ook wat anders kan kiezen. 

We hebben diverse verschillende weekmenu's gemaakt. Voor mannen en vrouwen, afhankelijk van je leeftijd kies je het voor jou geschikte weekmenu uit. Deze is voor vrouwen van 18-51 jaar. 

Maak gezonder eten makkelijker, het denkwerk hebben wij al voor je gedaan! Voel je snel fitter, energieker en gezonder. Wij helpen je daarmee graag door middel van deze weekmenu's. 

Hier een voorbeeld van zo'n dagmenu (zonder de fijne opmaak uit het document):

Ontbijt: 200 gr halfvolle yoghurt met 35 gr granola,75 gr mango en 5 gr kokosrasp
Tussendoor: 150 gr fruitsalade(fruit naar keuze)
Lunch: 1 volkoren pistoletmet 30 gr kaas, rucola en mosterd + 1 glas halfvolle melk of vervanger
Tussendoor: 6 cherrytomaten,40 gr mozzarella en 1 tl pesto
Warme maaltijd: Macaroni van 100gr mager gehakt, 100 gr* macaroni, 1/2 ui, 125 gr trostomaten, 50 gr winterpeen, 20 gr tomatenpuree, 1 tl sambal oelek
Tussendoor: 30 gr pure chocolade

 

Gezonde weekmenu's

Overzicht

  • Gezonde weekmenu's €13.72

  • Totaal incl. 9% btw €14.95