Gezonde weekmenu's voor zwangeren

Je bent zwanger! Gefeliciteerd. Dit is een hele speciale periode in je leven, waarin er veel dingen veranderen in je lijf. Je wil het beste voor jouzelf en je kindje. Om je te helpen met wat je kan eten hebben wij deze digitale weekmenu's voor je gemaakt. Dat is weer een zorg minder. We nemen je aan de hand mee door elk maaltijdmoment gedurende 2 weken. Ze zijn geschreven door enthousiaste diëtisten met ervaring. 

Je ontvangt dagmenu's voor 2 weken met voorbeelden van ontbijt, lunch en diner, maar ook gezonde tussendoortjes. Er zijn ook recepten in het e-book te vinden voor bijvoorbeeld warme maaltijden, maar ook lunch, ontbijt en tussendoortjes. Naast de dagmenu's hebben we ook een boodschappenlijst toegevoegd om het je extra makkelijk te maken. En we geven je ook variatietips voor bijvoorbeeld beleg en tussendoortjes, zodat je ook wat anders kan kiezen. 

Maak gezonder eten makkelijker, het denkwerk hebben wij al voor je gedaan! Wij wensen je een hele fijne zwangerschap en een goede bevalling. Wij helpen je daarmee een stukje op weg door middel van deze weekmenu's. 

Hier een voorbeeld van zo'n dagmenu (zonder de fijne opmaak uit het document): 

Ontbijt: Overnight Oats(blz. 11)+ 1 glas halfvolle melk
Tussendoor: 2 volkoren crackers met 100% pindakaas
Lunch: 2 kleine volkoren wraps met kipfilet, zuivelspread en rauwkost naar keuze
Tussendoor: 200 ml halfvolle yoghurt met 100 gr rood fruit
Diner: 200 gram falafel, 4-5 pitabroodjes, 200 gram champignons, ½ rode paprika, ½ komkommer, tzatziki saus
Tussendoor: Appel met kaneel uit de oven

Gezonde weekmenu's voor zwangeren

Overzicht

  • Gezonde weekmenu's voor zwangeren €13.72

  • Totaal incl. 9% btw €14.95