Liesbeth Smit-Verbruggen

“Voel je beter, fitter en gezonder, dat kan écht en ik help je daarbij. Kleine veranderingen hebben veel invloed.”

Hallo, ik ben Liesbeth, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Sinds 2012 ben
ik de trotse eigenaar van Prima Voeding. In mijn vrije tijd speel ik graag padel (dat is een mix van tennis en squash), ga ik wel eens een rondje hardlopenen houd ik van puzzelen en lezen.

Opgegroeid op de boerderij
Waar ons voedsel vandaan komt leerde ik al jong omdat ik opgroeide op een boerderij in Zeeuws-Vlaanderen. Mijn interesse voor eten en mijn beroepskeuze voor diëtist komen daarvandaan. Eten doe je elke dag en het heeft veel invloed op hoe je je voelt.

Mijn kracht: ik kijk en luister naar je
En ik kan me goed inleven waardoor mijn adviezen persoonlijk zijn en jij
je op je gemak voelt. Het gaat mij erom dat jij je beter, fitter en energieker gaat voelen en dat je dat levenslang kunt volhouden.

Mijn expertise
Mijn specialisaties zijn maag-en darmklachten, voedselallergieën en intoleranties en coeliakie. Dat is een auto-immuunziekte die uitgelokt wordt door de inname van gluten. Samen gaan we puzzelen en uitvinden waar klachten vandaan komen. Als we die kunnen verminderen of oplossen met voeding, dat vind ik echt geweldig.

Maak volhouden makkelijker
Als je gezond wilt eten, schrap dan niet meteen alle dingen die je lekker vindt
van het menu. Maar plan één keer in de week een maaltijd of tussendoortje met iets dat je echt lekker vindt. Zo kun je, met mate, ook die ongezonde keuze maken. Lekker genieten maar dan bewust en zonder schuldgevoel! Zelf eet ik graag biefstuk met zelfgemaakte frietjes van mijn vader op z’n tijd. Dat is voor mij echt genieten.