Lisa Maquelin

“Luisteren kan ik goed, daar begint het mee. Dat jij je gezond en fit voelt heeft met veel dingen te maken, samen lukt het zeker.”

Hi, mijn naam is Lisa en in mijn vrije tijd lees ik graag boeken en luister ik podcasts over mindfulness en zelfontwikkeling. Vroeger, toen ik op hoog niveau handbalde, werd ik regelmatig gemeten en gewogen. Na een presentatie over gezonde voeding in mijn sport wist ik wat ik wilde worden: diëtist.

Mijn kracht is mijn inlevingsvermogen
Elk mens is anders en iedereen denkt anders. Juist daarom vind ik het extra belangrijk om goed te luisteren en me in te leven in jouw situatie. Daarna bepalen we samen welk pad we volgen. Als diëtist geloof ik echt dat er voor elk probleem een oplossing is.

Balans houden is belangrijk
Ook ik eet wel eens ongezond. Zo ben ik dol op sushi en drink ik in het weekend graag een drankje met vriendinnen. Dan houd ik de 80/20 regel aan, 80 procent van de week eet en drink ik gezond en in het weekend wel eens wat minder.

Mijn expertise
Overgewicht, diabetes, revalideren na een CVA of niet aangeboren hersenletsel en een hoog cholesterol daar help ik veel mensen mee. Samen kijken we naar een gezond voedingspatroon, maar ook naar voldoende slaap, beweging en stressfactoren. We gaan voor het totaalplaatje.

Korte termijn doelen
Alleen naar de lange termijn kijken kan demotiverend werken. Want er gebeuren dingen die jouw balans kunnen verstoren. Korte termijn doelen helpen je om snel weer een frisse start te kunnen maken. Daar ondersteun en motiveer ik je natuurlijk bij, samen lukt het zeker.