Lisanne Sosef

“Samen zoeken we oplossingen, die passen in jullie gezin en die lukken op school.”

Hallo, ik ben Lisanne.
Als kind at ik het liefst elke dag boterhammen met pindakaas. Nu gelukkig niet meer ;) Het leuke aan kinderen is dat ze nieuwe dingen proberen vaak leuk vinden. Als je op jonge leeftijd leert dat gezond eten ook leuk en lekker kan zijn, dan pak je grote winst. 

Wonderlijk hoeveel invloed eten heeft op gezondheid
Daar word ik elke dag enthousiast van. Gezond te eten leer je door veel te proeven. Het geeft kinderen genoeg energie om lekker te spelen en goed te kunnen leren. Niet voor niets was op school mijn favoriete vak biologie, ons lichaam is echt geweldig. Daarom ben ik nu diëtist.

Heerlijk ongezond met een gezonde twist 
Samen met mijn kat Blue woon ik in Delft. Als ik vrij ben, sta ik graag in de keuken. Dan probeer ik om ongezonde recepten gezonder te maken. Zo maakte ik laatst een gezondere brownie van zoete aardappel. Die creativiteit gebruik ik ook in mijn werk, ik denk echt mee. Samen zoeken we oplossingen die passen in jullie gezin, en die lukken op school.

Samen gaan we ervoor
Overgewicht, ondergewicht en moeilijke eters zie ik veel. Met mijn enthousiasme probeer ik te helpen om bijvoorbeeld groentes die jouw kind normaal niet lust wel lekker te maken. Daarbij mag af en toe iets lekkers natuurlijk best, het gaat om evenwicht. Samen gaan we ervoor. Als kinderen ontdekken dat gezond eten ook leuk en lekker kan zijn, dan ben ik super blij.