Ervaringen

 

Duidelijk aan de slag met jouw advies
Anoniem kwam bij Samantha:
Dankjewel voor je adviezen en het prettige gesprek. 
Al met al is het voedingsgebeuren duidelijk een ‘ondergeschoven kind’ geweest bij mij. Met jouw advies kan ik duidelijk aan de slag, qua extra proteïnen en calorieën per dag, om mijn COPD (hoog)verbruik aan energie te kunnen compenseren.

Geen obstipatie meer na jaren zoeken
Tineke, 43 jaar:
FODMAP dieet gevolgd bij Liesbeth. Begeleiding als heel fijn ervaren. Heldere en duidelijke uitleg. Snelle reactie op vragen. 

Wijzer en ik voel me beter
Sarah, 36 jaar kwam bij Samantha:
Ik ben blij dat ik bij je “langs geweest” ben. 
Niet alleen ben ik een stuk wijzer, ik voel me ook een stukje beter.
En ik heb het als zeer prettig ervaren dat er binnen je benadering met betrekking tot “de uniforme gezonde schijf van vijf” ruimte was voor het individuele. Dank hiervoor.

45 kg lichter in 4 jaar
Bianca, 53 jaar:
Na vier jaar heb ik eindelijk mijn streefgewicht bereikt! Hier is best veel aan vooraf gegaan. Een klein stukje hiervan zou ik graag met jullie wil delen.  

In 2015 ben ik mijn tweelingzus verloren na een kortstondig ziekbed. Ik heb haar de laatste 3 maanden mogen verzorgen. Daar ben ik nog steeds heel dankbaar voor.

Ik voel(de) me zo verloren zonder haar,  waardoor ik minder goed voor mezelf ging zorgen. Op 4 november 2016 vond ik dat dit beter kon en ben ik gestart met afvallen. Ik woog 120 KG. Diabetes type II begon z'n tol te eisen, ik moest steeds meer insuline gaan spuiten en medicijnen gaan slikken, waardoor ik me stééds rotter ging voelen. De hele dag door had ik (vr)eetbuien (leptine resistent), voelde ik me gespannen, alsof ik de hele dag moest vluchten voor iets (cortisol resistent) en mijn suikerwaarde schommelde van hoog naar laag (insuline resistent). Dit heb ik jaren daarvoor opgebouwd door veel onder spanning te staan, zowel privé als op mijn werk.

Helaas heeft het 3 jaar geduurd voor ik wist dat dit (deze resistenties) überhaupt bestonden. Ik kwam erachter toen ik bij een natuurgeneeskundige kwam en deze mij hierover vertelde. Aan de ene kant dacht ik, waarom heeft mijn huisarts mij hierover niets verteld al die jaren? Maar de blijheid overwon deze gedachten... eindelijk wist ik dat er echt iets (mede) aan de hand en wist ik dus ook dat ik er iets aan kon doen! Op datzelfde moment kwam Puur Figuur op mijn pad!

Nog even terug..Ik besloot 4 jaar geleden al om koolhydraatarm te gaan eten. Samen met Liesbeth, die mij tot enorme steun is geweest al die jaren (en nog) heb ik een plan gemaakt. In heb begin best streng, nog niet wetende wat voor een leefstijl er wel of niet bij mij zou passen. De eerste 20 KG waren er, in mijn beleving,  best snel af... dit duurde ongeveer een half jaar... ik dacht, dat gaat lekker! Als ik zo doorga ben ik over een half jaar op mijn streefgewicht. Maar het liep "iets" anders... het liep beter voor mij (weet ik nu). 

Steeds als ik weer een plateau had bereikt ... meestal om de 10 KG...en even niet verder kwam, wist ik zéker dat ik mijn streefgewicht zou gaan bereiken en had ik hiervoor ook de doorzettingsvermogen dit vol te houden. Ik dacht, stilstaan is beter dan terugvallen! 

Het waren vier heel mooie, soms iets pittige maar vooral heel leerzame jaren, waarin ik voor mezelf, qua voeding, goede keuzes heb leren maken! Het ging gepaard met bergen en dalen. Steeds als ik dacht...pfff, wat duurt het toch lang, gebeurde er weer iets waarvan ik nóg meer kon leren. Daardoor ben ik juist óók dankbaar voor alle dalen die ik heb mogen meemaken.  

Wat het voor mij een heel stuk makkelijker heeft gemaakt is dat ik een heel lieve man heb, die met mij mee heeft gedaan, waardoor ik niet dubbel hoefde te koken. Ook hij is inmiddels totaal 20 kg kwijt! Waar ik ook ontzettend trots op ben!Alles wat ik hem voorschotel, vindt hij lekker. Nu wil ik dit gewoon ook graag wijden aan mij goede kookkunsten, hahaha. (Ach ja, als je je niets verbeeld, ben je ook niets.. toch?) 

Nu gaat pas de echte uitdaging komen, zou ik 4 jaar geleden hebben gedacht! Alleen denk ik daar heel anders over! Sinds Puur Figuur op mijn pad is gekomen, nu 9 maanden geleden, weet ik dat dít mijn leefstijl is! Een leefstijl die zorgt voor een goede balans voor zowel mijn insuline en hormoonhuishouding en mijn gewicht op peil houdt. Ook nú kan ik af en toe iets lekkers eten zonder dat dit op de weegschaal te zien is en zonder dat mijn insuline gaat pieken.  Ik weet dat ik altijd alert zal moeten blijven op wat ik tot mijn neem, maar op deze manier lukt mij dit prima. Maar ook ik blijf aankomen als ik niet uitkijk. En zéker eet ik ook weleens iets wat buiten het plan valt. Ook dít hoort bij mijn dagelijkse keuzes die ik weloverwogen maak.  

Nu, 4 jaar later ben ik 45 KG lichter,  gebruik ik geen medicijnen meer, zijn mijn bloedwaardes gelijk aan die van iemand die geen diabetes heeft en is mijn transitie een feit. Daar ben ik super trots op!Als ik met mijn verhaal 1 persoon zou kunnen enthousiasmeren om door te gaan en vol te houden, dan zou ik daar al enorm trots op zijn.

Lieve Liesbeth, bedankt voor jouw inzet en goede adviezen, dat heeft mij bijzonder goed geholpen. Ik blijf mijn gesprekken houden bij jou, juist omdat het belangrijk voor mij is om alles goed in de gaten te blijven houden.

Ik weet nu definitief welke voedingsmiddelen ik niet kan verderagen bij mijn PDS
Marissa 38 jaar
:
Op doorverwijzing van mijn MDL arts wilde ik graag het FODMAP dieet volgen. Mijn klachten had ik vrijwel onder controle door mijn eetpatroon, maar wilde graag zeker weten welke voedingsmiddelen het betrof. Liesbeth gaf mij de handvatten en duidelijkheid die ik nodig had om het FODMAP dieet te volgen. Het heeft mij opgeleverd dat ik meer voedingsmiddelen kan gebruiken en dat ik nu weet welke producten ik definitief niet kan verdragen. Voor mij was het ook belangrijk dat ik begeleiding kreeg in het tot mij nemen van alle voedingsstoffen. Liesbeth, bedankt voor je professionele begeleiding.

Ik heb het consult als enorm prettig ervaren
Irene, 20 jaar begeleiding van Burcu:
Ik heb het consult bij jullie als enorm prettig ervaren. De tips rondom mijn vegetarische en glutenvrije dieet hebben echt geholpen. Ik ben daarbij zeker meer gaan letten op de voedingsstoffen die ik binnen moet krijgen. 

Nieuwe dingen geleerd
Carmen, 53 jaar:
Ik kwam met maagklachten bij jullie. Begeleiding heel goed ervaren, ik wist een hoop dingen niet hiervoor. Dus heel positief. Alles was duidelijk en alles verliep soepel. 

Ik adviseer jullie zeker aan anderen
Jennifer, 43 jaar:
Begleiding als netjes ervaren. Ook met 2 diëtisten door vakantie van de ene en goed uitgebreid informatie gekregen. Ik zal jullie zeker adviseren bij anderen. Smsbericht vooraf was ook fijn en kon altijd bellen of mailen als het nodig was. Gewoon zo doorgaan.

Online begeleiding werkt net zo goed! 
Sharon, 34 jaar:

Ik ben inmiddels al jarenlang cliënt bij Liesbeth van Prima Voeding en een paar jaar voor de Corona pandemie al gestart met online consulten. 
In het begin kwam ik naar de praktijk, maar vanwege mijn medische situatie en het gebrek aan energie om naar de praktijk te reizen, zijn we overgegaan op online consulten. Daardoor kon ik alsnog vanuit huis begeleid worden en stagneerde mijn proces niet. 
Een ander voordeel hiervan was dat toen ik twee jaar geleden door familie omstandigheden moest verhuizen en ik daardoor op ruim een uur reisafstand woonde, dit geen enkel probleem was en ik niet op zoek hoefde te gaan naar een nieuwe diëtist, waarbij ik weer vanaf 0 moest beginnen qua alle info en complexiteit. 

Ik ervaar geen nadeel aan de online consulten. We hebben eigenlijk ook geen verbindingsproblemen gehad in al die jaren, dus ook dat is prima gedekt. 
Ik vind de flexibiliteit en effectiviteit van de online consulten echt super en ik raad het zeker aan, het scheelt je reistijd, wachttijd en je hoeft het consult natuurlijk niet alleen online thuis houden, maar dat kan ook op werk of onderweg, als je maar een goede internetverbinding hebt. Dus niet alleen om medische redenen, maar ook om bovengenoemde redenen is een online consult ideaal!”

Een van de dingen die ik zeer waardeer aan Liesbeth is dat ze niet alleen naar voeding kijkt, maar ook naar je hele levensstijl. Tijdens de online consulten stelt ze de juiste vragen om te begrijpen of er bijvoorbeeld ook nog andere factoren zijn die van invloed kunnen zijn op mijn voeding en gezondheid en geeft daarbij fijne tips, zonder je het gevoel te geven dat je van alles “moet”. 
Bovendien heeft Liesbeth mij goed geholpen bij verschillende allergieën + problemen als moeilijke eter en mag ik haar altijd mailen als ik toch tussendoor vragen heb. Ik heb mijn allergieën nu onder controle, val af en wordt ook door haar gemotiveerd om het vol te houden. 


Fijn dat ik op zo'n goede manier zwanger heb kunnen zijn
Willemijn, 35 jaar kwam bij Liesbeth:
Ik vond de begeleiding heel fijn en ben heel blij dat ik op zo’n goede manier zwanger heb kunnen zijn.

Positief duwtje in de goede richting
Zahra, 56 jaar: 
Wil ermee stoppen om hier te komen. Na 4 jaar weet ik genoeg om verder te gaan. 
Goede ervaring met jou, Liesbeth, en veel geleerd en prettig om bij jou te zijn. Niet alleen diëtist, maar ook adviseur en psycholoog en positief duwtje in de goede richting. Ben met open hart ontvangen en naast adviezen ook veel emotionele steun gekregen. Super top!

Goede informatie en kennis
Anonieme klantervaringen via ons klanttevredenheidsonderzoek voor onze diëtist Lisanne:

 • Vriendelijk, goede kennis, geeft veel informatie.

Mijn diëtiste is een topper!
Anonieme klantervaringen via ons klanttevredenheidsonderzoek voor onze diëtist Lisa:

 • De dietist werkt motiverend door steeds de positieve lijn te benoemen!
 • Afspraken waren op tijd, goede adviezen. Vriendelijk.
 • Ze denken mee en hebben informatie en tips Heel erg fijne praktijk.
 • Goede communicatie en tevens goede plan van aanpak
 • Dat je tussen de afspraken per whatsapp een vraag kan stellen om je verder te helpen tot de volgende afspraak
 • Over de positieve manier waarop zij met mij omgaat
 • Vriendelijk en rustig
 • Mijn diëtiste is een topper!

Tips die passen bij mijn leefstijl
Anonieme klantervaringen via ons klanttevredenheidsonderzoek voor onze diëtist Burcu:

 • Geen oordeel, helpen vooruit kijken en naar het belang. Neemt de tijd om vragen te beantwoorden en kijkt naar tips die passen bij de leefstijl 
 • Ik bent heel dankbaar voor wat u voor mij heeft gedaan en ook adviezen. Ik vind het perfect.
 • Alles was ok.
 • Betrokkenheid en kennis was uitstekend.
 • Zij is betrouwbaar en ze begrijpt elke situatie. 

Vriendelijk en deskundig
Anonieme klantervaringen via ons klanttevredenheidsonderzoek voor onze diëtist Samantha:

 • Supergoede begeleiding. 
 • Zeer vriendelijk en deskundig, ze is perfect.
 • Ik ben echt dankbaar, dat mijn diëtiste goed naar mij geluisterd heeft en met dit behandelplan is gekomen.

Meedenkend en motiverend
Anonieme klantervaringen via ons klanttevredenheidsonderzoek voor onze diëtist Liesbeth:

 • Veel aandacht, probleem goed begijpen. Ik heb geen verbeterpunten
 • Volle vertrouwen. Meedenkend. Motiverend. Vriendelijk. Aandachtgevend
 • Professioneel en vriendelijk. Ik heb geen verbeterpunt.

Zonder jouw advies had ik het niet gered
Linda kwam bij Liesbeth:
Ik wil jou bedanken voor al je geduld, tips en goede begeleiding. Ik had het nooit zonder jouw advies gered. Nu ga ik het zelf proberen en mocht het niet lukken, neem ik weer contact met je op. Ik wens jou veel succes en wie weet tot ziens. 

Hier heb ik houvast aan
Peter, 64 jaar:
Begeleiding prima ervaren, lijstje en goede tips en daar houd ik me aan. Hier heb ik houvast aan, daardoor tast ik niet meer in het duister.
Vind het prettig dat ik weet wat wel en niet met eten kan met mijn maagklachten.

Je kijkt naar de mogelijkheden
Hedy, 36 jaar:
Heel fijn, fijn om de ogen geopend te krijgen en meer inspiratie te krijgen. Ook fijn met Liesbeth praten en voel me op gemak. Voelt niet alsof ik op gewicht moet letten en positief dat de focus niet daar ligt. Want daar was ik bang voor en bij mij niet nodig voor nu. En dat je kijkt naar mogelijkheden en dat je geen dingen moet gaan schrappen.
Vond het heel positief en waardevol dat je uitlegde dat dit je lichaam is, via de Inbody meting en dat je zo niet streeft naar een niet reeël beeld.

Goed geholpen en serieus genomen
Anonieme klantervaring via ons klanttevredenheidsonderzoek voor onze diëtist Samantha:
Als iemand dezelfde soort klachten heeft als ik had, dan zou ik deze diëtist zeker aanbevelen. Ze heeft mij goed geholpen, nam mij serieus. De klachten zijn grotendeels verklaard. Ik kon veel vragen stellen, waar goed op geantwoord werd.

Geweldig goed door het FODMAP dieet geloodsd
Bob, 67 jaar:
Je hebt me geweldig goed hier doorheen geloodsd (red. het FODMAP dieet) en op al mijn vragen antwoord gegeven. Er zijn dingen uit gekomen die mij niet goed bekomen en dat helpt mij.
Wat ik knap van je vindt, is dat je meteen oppikt wat ik zeg. Je begrijpt het snel en kan gevoel snel vertalen in concrete conclusies en dat vond ik plezierig.

Begeleiding was perfect
Aad 79 jaar:
Begleiding was perfect. Ik had een goede diëtiste.

Van elke dag buikpijn en diarree naar een leuk en gelukkig leven zonder klachten
Een anonieme klantervaring voor onze diëtist Burcu:
Ik was elke dag ziek thuis, kon niet naar school of naar buiten. Elke dag buikpijn en diarree. Poep in mijn broek de hele dag. Nu is alles over en ik eet geen chocola en drink geen cola. Mijn leven is nu heel leuk en ik ga naar school en ga elke dag naar buiten en op bezoek. Ik kan weer skateboarden en ik stink niet meer naar poep.

Zij zijn erachter gekomen dat ik niet tegen chocolade en cafeïne kan. Ik kan weer naar school en kan leuke dingen doen. Ik ben weer heel gelukkig en zal het nooit vergeten.

Elke klant heeft een eigen aanpak nodig
Anonieme klantervaringen voor onze diëtist Liesbeth:
Er werden geen beloftes gedaan, maar heel reëel vastgesteld dat elke klant een eigen aanpak nodig heeft en dat dit samen moet worden ontdekt om tot het gewenste en haalbare resultaat te komen.

Door omstandigheden (onverwachte operatie) konden we niet echt een begin maken met het in de praktijk brengen van het dieetplan, maar de zorg tot op dat moment was klantvriendelijk en klantgericht.
Compliment: Ik kreeg de aandacht die ik nodig had.

Zeer deskundig en betrokken. Aimabele persoonlijkheid.

Prettig in de omgang en goede adviezen. Informatieve metingen.

Aan mijn verwachtingen voldaan.

Ik kijk nu anders naar mijn Diabetes
Dhr. van 75 jaar:
Dank voor de moeite en voor de verwijzing naar goede voedingsadviezen. Mijn dochter, die zelf moeder is van een kleindochter met diabetes I vroeg me er ook naar. Door het geval van mijn kleindochter kijk ik nu anders naar mijn eigen diabetes II.

Supergoed ervaren
Babita 49 jaar:
Ik heb de begeleiding met Liesbeth supergoed ervaren, altijd alles goed doorgenomen. Meeste baat gehad van de uitslagen van de Inbody (lichaamssamenstelling weegschaal), want dan meet je alles en dat vind ik prettig.
Niets gemist, alles wat ik wilde weten heb ik te horen gekregen van jou. Altijd goede gesprekken gehad met elkaar. Je moet een klik hebben met iemand. En vanaf dag 1 hebben we een goede klik met elkaar gehad en dan lopen de gesprekken soepel.

Zeer prettige en betrokken begeleiding
Vrouw, 29 jaar:
Liesbeth, in elk geval heel erg bedankt voor je begeleiding de afgelopen tijd! Heb deze als zeer prettig en betrokken ervaren. Het fodmap dieet heeft me zeker meer inzicht gegeven en me van enkele ook zeker vervelende klachten afgeholpen, maar helaas was het niet dé sleutel voor mij.
Veel succes met je praktijk!
 
12 kilo afgevallen in een half jaar tijd
Coby, 69 jaar
Als reuma/Sjögren patiënt krijg ik medicatie, die mij helpt. In de loop van de tijd nam ik toe in gewicht. Het standaard advies van meer bewegen, gevarieerd eten, en porties qua omvang beperken leidden niet tot enig zichtbare of meetbare verandering. In gesprekken met mijn man werd de conclusie getrokken dat het stofwisselingsproces door de medicijnen of door de ziekte moet zijn beïnvloed, of in samenspel. Na nog eens turen op de informatie over stofwisseling met de rol van speeksel, maag en darm beseften we dat koolhydraten en eiwitten in dit traject verschillend behandeld worden. Dit inzicht viel samen met een bezoek aan een door de fysiotherapeut aanbevolen diëtiste. Deze adviseerde na mijn verhaal gehoord te hebben om anders te gaan eten en het programma 'Grip op Koolhydraten' te gaan proberen. De scheiding in een koolhydraatrijke maaltijd en een eiwitrijke maaltijd klonk me als 'het proberen waard in de oren'.  In ieder geval een poging niet op de hoeveelheid te sturen maar op de dagelijkse stofwisseling. Bovendien een diëtiste die over 'proberen' sprak en ook met andere diëten werkte.  In mijn geval was het effect: in 1 1/2 jaar 12 kilo afgevallen, vanaf een gewicht van 95 kilo bij een lengte 1,65 m.  

Pret gekregen in anders en minder eten en drinken
Don Akkermans, 60 jaar:
Online, want woonachtig in Hof van Twente en veel op reis met relaties in hotels waar altijd veel te veel lekkers op de menukaart staat 
‘’ … Vraag me niet hoe, maar Liesbeth kreeg het met haar sessies voor elkaar dat ik echt pret begon te krijgen in anders en minder eten en drinken. Van gefrustreerd telkens net onder de 85 kilo blijven hangen, naar een permanent vrolijk gevoel met een gewicht van rond de 81. Van harte aanbevolen, deze diëtiste!….’'

Op gewicht en voel me goed
Patricia, 60 jaar:

Ik ben zojuist gestopt met naar Liesbeth gaan, ik voel me goed en ben op een goed gewicht. En ik weet nu, dankzij Liesbeth, anders om te gaan met voeding! Ze heeft net zolang gezocht tot ze vond wat bij mij past. Ben er heel blij mee, en zal andere mensen die het nodig hebben over" Liesbeth Smit, Prima Voeding" vertellen! 

Altijd bereikbaar en vlugge reactie
Stephanie, 20 jaar:
Wij zijn heel, heel erg tevreden met jouw adviezen en begeleiding. Mijn klachten zijn sterk afgenomen, door variatie in de voeding die je ons hebt aanbevolen. Tevens ben je altijd bereikbaar voor vragen en je reageert vlug. Prima Voeding bevelen wij zeker aan omdat Liesbeth heel geduldig is en haar tijd neemt om je van goede adviezen te voorzien en te begeleiden. Liesbeth, heel erg bedankt door mijn ouders en ikzelf.
Groetjes fam Benschop
N. B. Een betere begeleiding konden wij niet krijgen.

Ik voel me gesteund en begrepen
Sonja, 64 jaar:
Liesbeth, ik wil je heel hartelijk bedanken voor je hulp, je kennis en de begeleiding die je me het afgelopen jaar gegeven hebt.

Je bent een bijzondere vrouw en ik voelde me gesteund en begrepen, waarvoor dank!
Ik weet dat ik altijd weer bij je mag aankloppen, mocht het nodig zijn.
Alleen hoop ik wel dat ik niet meer zo ver terugval dát ik je nodig heb. 

We eten best nog wel eens ongezond, maar vaker gezond en erg lekker
Willem, 44 jaar en Monique, 34 jaar:
Wij hebben bij Prima Voeding meegedaan met het SMARTSIZE programma. Al veel geprobeerd en ja, eigenlijk weten we allemaal wel waardoor we te zwaar zijn... SMARTSIZE heeft ons inzicht gegeven in de hedendaagse maner van voedselverkopen / inkopen door ons. Je gaat niet op dieet, je gaat niet lijnen, je lifestyle daar werk je aan. En de zakelijke benadering van jezelf sprak ons erg aan. We eten best nog weleens niet gezond, maar vooral vaker gezond en erg lekker. Samen inmiddels ruim 35 kilo kwijt!! Op deze manier gaan er vanzelf nog kilo's af, bedankt Liesbeth!!!!

Met praktische tips op de goede weg gezet
Mirjam, 57 jaar:
Omdat het in 2015 even niet zo goed ging met de ziekte van Crohn was ik in korte tijd een aantal kilo’s afgevallen. Ik wilde weer wat meer gewicht erbij hebben omdat ik me daar beter bij voel. Maar na een half jaar was dat nog steeds niet gelukt. Toen ben ik via de huisarts doorverwezen naar Prima Voeding. Liesbeth luistert aandachtig naar je en vraagt ook goed door. De conclusie was dat ik eigenlijk al aardig gezond bezig was met eten. Alleen net dat beetje extra wat nodig is om aan te komen, dat lukte niet. Vooraf zag ik ertegen op om naar een diëtist te gaan, omdat ik bang was voor ingewikkelde dieetadviezen. Maar die vrees was helemaal ongegrond, want met praktische tips heeft Liesbeth mij op de goede weg gezet. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding van Liesbeth en heb dankzij haar adviezen nu mijn streefgewicht bereikt. Dus niet lang aarzelen zoals ik heb gedaan, maar neem contact op met Prima Voeding.

Mijn klachten zijn gezakt van een 8 naar een 2
Kim, 27 jaar:
Liesbeth heeft mij erg goed geholpen met het FODMAP dieet. Al jaren had ik last van verschillende maag/darm klachten. Door het volgen van dit dieet is dit sterk verminderd. Mijn klachten zijn sterk afgenomen, van een 8 naar een 2 op schaal van 10.Het dieet is duidelijk en er zijn nog genoeg producten die je wel kunt eten. Liesbeth is altijd bereikbaar voor vragen en reageert erg snel. Ik ben erg tevreden over de begeleiding en de uitkomst.

17 kilo afgevallen in 8 maanden
Luciënne, 54 jaar:
Eind 2014 kreeg ik van de internist een wake-up call!
Ondanks de medicatie die ik al een paar jaar krijg voor mijn verhoogde cholesterolgehalte was het peil zo hoog dat zelfs de internist ervan schrok! Eerlijkheidshalve moest ik toegeven dat ik niet goed bezig was...ik at Teveel, Te vaak, en vooral Te vet en heb mezelf eens voor de spiegel gezet...Te dik!
Gelukkig heb ik iemand weten te vinden die mij ontzettend heeft geholpen om mijn eetpatroon te veranderen. Ik heb niet hoeven 'lijnen', maar moest gewoon leren om te eten wat goed voor me was. Liesbeth heeft me met 2 benen op de grond gezet en me geleerd dat gezond eten echt zoooooo lekker eten is!!
Nu...17 kilo lichter en 8 maanden verder kan ik me niet meer voorstellen dat ik ooit nog zal vervallen in oude gewoontes en voel ik me 10 jaar jonger!
Mijn gezondheid is optimaal en mijn cholesterolgehalte als een zonnetje!!
Dankjewel Liesbeth, voor je steun en begeleiding, ik ben waar ik wezen wil!

10 kilo afgevalen en cholestrolmedicatie verlaagd
Fons, 68 jaar:
Ik ben een man van 68 jaar met een hartkwaal en wel wat overgewicht waar ik wat aan wilde doen. Zodoende kwam ik dit voorjaar (2013) in contact met Prima Voeding. Samen hebben we toen besloten mijn probleem aan te pakken en op te lossen. Ik moet nu, na  8 maanden, zeggen dat het resultaat behoorlijk is. Ik ben 10 kg vermagerd en mijn cholesterolgehalte is ook best verlaagd, zodat ik nu daarvoor een lichter medicijn heb. Dit alles is mij mede gelukt door de goede adviezen van Prima Voeding, zowel op het gebied van afvallen als terug dringen van het cholesterolgehalte.
Ik kan Prima Voeding gezien bovenstaande zeker aanraden voor wie op het gebied van voeding gezonder wil leven.

Er is gekeken wat haalbaar is, dus ik moest niet met 6 pannen koken voor mijn gezin
Marloes, 33 jaar:
Aangezien mijn cholesterol wat aan de hoge kant was, werd ik via de huisarts doorverwezen naar een diëtiste. Via de crèche van mijn zoontjes kwam ik bij Prima Voeding terecht.

Liesbeth en ik hebben samen mijn eetpatroon doorlopen en gekeken wat er anders/ verbeterd kan. Wat ik erg prettig vond tijdens het gesprek is dat er vooral gekeken werd naar wat er haalbaar was. Zo wou ik niet met 6 pannen koken voor het hele gezin, maar zo koken/eten dat ook de rest van het gezin mee at, zonder te veel poespas. Het fijne is dat Prima Voeding ook gespecialiseerd is in kindervoeding, zodat daar in het hele nieuwe voedingsschema rekening gehouden mee kon worden.
Al met al een goed, helder en haalbaar plan in elkaar gezet!

Jouw vehaal zette de puntjes op de i:
Jytte, deelneemster infoavond Voeding en Zwangerschap:
Jouw verhaal heeft de puntjes op de i gezet bij mij en het beetje blinde weer even belicht.