Zwanger? Gefeliciteerd!

Je bent zwanger! Gefeliciteerd. Dit is een hele speciale periode in je leven, waarin er veel dingen veranderen in je lijf. Je wil het beste voor jouzelf en je kindje. Om je te helpen met wat je kan eten hebben wij deze digitale weekmenu's voor je gemaakt. Dat is weer een zorg minder. We nemen je aan de hand mee door elk maaltijdmoment gedurende 2 weken. Ze zijn geschreven door enthousiaste diëtisten met ervaring. 

Je ontvangt dagmenu's voor 2 weken met voorbeelden van ontbijt, lunch en diner, maar ook gezonde tussendoortjes. Er zijn ook recepten in het e-book te vinden voor bijvoorbeeld warme maaltijden, maar ook lunch, ontbijt en tussendoortjes. Naast de dagmenu's hebben we ook een boodschappenlijst toegevoegd om het je extra makkelijk te maken. En we geven je ook variatietips voor bijvoorbeeld beleg en tussendoortjes, zodat je ook wat anders kan kiezen. 

Maak gezonder eten makkelijker, het denkwerk hebben wij al voor je gedaan! Wij wensen je een hele fijne zwangerschap en een goede bevalling. Wij helpen je daarmee een stukje op weg door middel van deze weekmenu's

Andere vragen waar we jou mee kunnen helpen in deze bijzondere tijd?
Maak dan snel een afspraak. Je krijgt 3 uur per jaar vergoed vanuit de basisverzekering!